Wedstrijdverslagen Meos week 41

NEDERWEERT/OSPEL- DAMES 1 Zaterdagavond stond LimMid 2 uit op het programma voor onze dames 1, met als doel hetzelfde spel als vorige week te spelen.

In het begin lukte dit moeizaam. Door in de dekking niet voldoende te schuiven, waren we soms net te laat. Dit resulteerde in verschillende penalty’s tegen, die door LimMid goed werden benut.Desalniettemin ging we de kleedkamer in met een ruststand van 5-12. Ondanks de voorsprong waren wij ons ervan bewust dat we meer uit de wedstrijd konden halen. De tweede helft gingen we voortvarend van start. Er werd veel bewogen en gepraat in de dekking, mocht LimMid er toch door komen, hadden we nog altijd een goed keepende Manou achter ons staan. Er werden snelle aanvallen gespeeld en we liepen steeds verder uit op LimMid. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 11-31. Zeer tevreden nemen we dit verschil van 20 doelpunten mee in ons doelsaldo. Volgend weekend hebben we een week vrij. Op 28 oktober om 19.00u spelen we tegen Handbal Venlo in Nederweert. Daar wil je bij zijn!

DAMES 2
Op naar Venray voor een pot handbal tegen Manual. De afspraak was dat we continue de wissel gingen lopen die we deze week flink getraind hebben om beweging in het spel te krijgen. In het begin stonden we helaas al direct met 5-1 achter. Toen hebben we ons herpakt en gingen we gelijk op. Ruststand was 10-8! In de rust hebben we afgesproken dat we beter moeten luisteren wanneer er iets ingezet wordt en dat we in de dekking toch nog iets eerder moeten reageren. Ons motto voor de tweede helft: peper in die reet! In de tweede helft gingen we weer gelijk op. Met nog 10 minuten op de klok stond het 18-17. Koppen omhoog en er tegenaan! Helaas kregen we in de laatste minuten nog een paar doelpunten tegen door slordigheden in de dekking. Ondanks alles hebben we in deze wedstrijd toch nog mooie combinaties laten zien. Eindstand 23-18; in het putje… Helaas dat we de punten in Venray hebben laten liggen, thuis gaan we ze pakken.
En niet te vergeten in de derde helft nog een lekker rondje langs de mac!

E2-jeugd
Jemig! Hoe mooi is het als je kan zien hoe een team in 3 wedstijden groeit . Onze toppers van de E2 maken geen kleine stappen maar grote sprongen. Vandaag kregen we VIOS op bezoek. Vanaf het eerste moment waren we erbij. De middenspelers stonden als een blok, de hoeken behulpzaam en sterk verdedigend en met onze eigen ‘Tess’ lukte het VIOS niet om te scoren. Als snel stonden we op voorsprong en dat hebben we tot aan de rust weten te behouden! In de tweede helft speelde onze gasten sneller en toen moesten we even na denken. Met mooie acties, prachtig samenspel en een dijk van een keepster werd het vandaag 11-11! Alle schoenen verdient in de lucht! We hebben genoten van een prachtige pot handbal!!

Vorig artikelPenning van Verdiensten voor Herensociëteit Amicitia
Volgend artikelMooie zondag voor Dames 1 RKSVO