Wilde achtervolging vanuit Belgiē eindigt in Weert

WEERT – De politie is een wilde achtervolging gestart vanuit Belgie naar Weert, op zoek naar (waarschijnlijk) een Mercedes, ook de Belgische politie is in Weert ter plaatse op de Graswinkel. De auto is nog niet gevonden.

Update via politie:

Gisteravond omstreeks 21.30 uur heeft de Belgische politie een bestuurder achtervolgd die zich in België aan een verkeerscontrole had ontrokken. Tijdens de achtervolging haalde de bestuurder gevaarlijke capriolen uit en heeft hij meerdere malen geprobeerd een Belgische motoragent aan te rijden. Op het moment dat wij werden gealarmeerd om bijstand te verlenen aan de achtervolging had de Belgische politie deze wegens de gevaarzetting al beëindigd. De bestuurder is op de Graswinkellaan voor het laatst gezien.

Wij zijn op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van deze achtervolging en/of die eventueel beelden hebben gemaakt. U kunt zich melden via 0900-8844 bij de politie Weert onder vermelding van referentienummer 2017165594.

https://twitter.com/leontobben1986/status/919295440943767570

Vorig artikelHV Weert meisjes A1 promoveren naar landelijke hoofdklasse
Volgend artikel25 jaar lidjeskonkoer beej De Pinmaekers in Ni-jwieërt