Theaterboerderij Boeket op zoek naar nieuwe organisatie

NEDERWEERT – Stichting theaterboerderij Boeket in Nederweert is ruim 5 jaar geleden als een stichting opgericht door Jos en Riek Levels en is inmiddels in de regio een begrip geworden. De doelstelling van het non-profit theater is  om aankomend en gevestigd talent een intiem podium te bieden.

Dit om mensen in Nederweert en wijde omgeving te laten genieten van puur theater in de breedste zin van het woord. Het theater is sfeervol gelegen in het buitengebied, in een prachtig groene omgeving. Gasten en artiesten, die het theater bezochten, hebben direct hun hart verpand aan deze unieke plek.

In 2016 verloor de theaterboerderij, door het overlijden van Riek, een belangrijke steunpilaar. Nu ook Jos, vanwege gezondheidsproblemen, genoodzaakt is een flinke stap terug te zetten, is de stichting dringend op zoek naar een volwaardig stichtingsbestuur met aan het hoofd een organisator. Samen met een groep betrokken vrijwilligers,
gaat dat bestuur de organisatie en exploitatie van de theaterboerderij voortzetten.
Houd U van cultuur, van organiseren en verbinden en heeft U voldoende tijd om deze rijk gevulde kar voort te trekken ? Stuur dan een mail naar [email protected]

Vorig artikelLinkedIn en social media voor nieuwe baan of nieuwe klant training
Volgend artikelConcerten “Cappella St. Teunis”