Zaterdag 28 oktober Halloween in Weert… Durf jij het aan?

WEERT – Zaterdag 28 oktober…. Halloween in Weert….Durf jij het aan? Ook dit jaar organiseert scouting St. Maarten een spannende Halloweentocht, die leuk is voor kinderen in alle leeftijden.

Vanaf 18.00 uur vertrekken de jongste deelnemers samen met hun ouders als eerste groep en om 22.00 uur vertrekt de laatste groep met de oudste kinderen. De Halloweentocht wordt nog leuker wanneer je bent verkleed en geschminkt.

Als je durft, mag je aan het einde van de tocht door het super spannende spookhuis lopen. Na afloop is er weer een griezelig, maar gezellig samenzijn.

Doe mee en meld je aan op www.scoutingstmaarten.nl. Aanmelden kan individueel, met het gezin, per vriendengroepje of wat je ook wil. Start- en eindlocatie is blokhut “De Speul” van scouting St. Maarten (Nazarethsteeg 27). Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt (vol = vol).