Weerter Beer Food Friends festival zondag 15 oktober

Heleen Fischer Double

WEERT –  Tafelronde 146 Weert organiseert op zondag 15 oktober de eerste editie van het Weerter BFF festival. Het festival dat duurt van 13:00 – 22:00 uur staat naast de betekenis Best Friends Forever ook voor Bier-Food en Friends. Een Foodfestival met, in deze editie, een royale knipoog naar het oktoberfest. Gratis toegang.

Foodtrucks
Het Raphaelpad zal omringd zijn met een groot en divers aanbod van foodtrucks die zullen zorgen dat de aanwezige bezoekers niets te kort komen. Beer-Food-Friends aangevuld met gezellige muziek en gratis toegang. Dat zijn de basis ingrediënten om een te gek nieuw feest neer te zetten! De eerste editie van het Weerter BFF Festival op zondag 15 oktober zal de sfeer uitademen van een gezellig Festival met de nodige Foodtrucks en met een knipoog naar het Oktoberfest en uiteraard hebben we het muzikale programma met daarin enkele hoogtepunten hierop aangepast. Iedereen van elke leeftijd is welkom! Let wel: Onder 18 jaar geen alcohol!

Entree is gratis
De entree voor het BFF Festival is gratis, echter wil je wat drinken dan dien je jouw unieke BFF Bier, wijn of fris festival beker aan te schaffen voor 2,50 euro. Bij het bestellen van een nieuwe consumptie dien je altijd een lege festival beker in te leveren, deze wordt dan gespoeld en je ontvangt je nieuwe consumptie in een gespoelde beker. Met de aankoop van je beker draag je een beetje bij aan het festival en de goede doelen en bovendien ben je ook nog duurzaam bezig omdat we geen onnodig afval produceren. Betaling van de consumpties en eten geschiedt met consumptiebonnen welke je kunt kopen aan de kassa.

Het BFF Festival vangt om 13:00 aan en eindigt om 22:00u. Naast een groot aanbod aan Foodtrucks kun je onder het genot van een heerlijke verse getapte pul Lindeboom bier of een overheerlijk Venloosch Alt bier genieten van ons muzikale programma. Ben je een liefhebber van speciaal bieren bezoek dan onze Besondere Bieren “Garten”. Doorlopend zal DJ BEE aus Westerdorf zorgen voor passende muziek, zodat iedereen in de juiste stemming komt.

Muzikaal Programma
Deze eerste editie van het BFF Festival staat in het teken van het Oktoberfest. Het muzikale programma is hier natuurlijk volledig op afgestemd en zal bijdragen aan een top sfeer in de juiste setting. Het programma ziet er als volgt uit:
13:00 uur DJ BEE AUS WESTENDORF (doorlopend tot einde 22:00)
14:00 uur JOHAN VEUGELERS
15:30 uur DIETER KOBLENZ
17:00 uur HELENE FISHER DOUBLE
19:00 uur THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

Samenwerking
De organisatie van BFF heeft een langdurig samenwerkingsverband gesloten met Brouwerij
Lindeboom die zorg draagt voor de levering van een overheerlijke Lindeboom Pils, Venloosch Wit en een groot aantal speciaal bieren in de speciaalbier Garten.