Wedstrijdverslagen MEOS week 40

NEDERWEERT/OSPEL – DAMES 1 – Iets later dan gepland begonnen we aan de wedstrijd tegen Born. Dit hield ons gelukkig niet tegen om sterk te beginnen! Dit bracht ons tot 6-0 voorsprong. Na een kwartiertje hadden we even een terugval. Na een peptalk van Frank in de rust begonnen we weer sterk aan de tweede helft!

De dekking stond goed en de aanvallen liepen ook goed. De opbouwers liepen veel wissels waardoor er veel gaten ontstonden in de dekking bij Born. Uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 17-26. Petje af voor onze keepers, zonder hun was de stand ongetwijfeld anders geweest.

DAMES 3
Met een mooie overwinning ‘inne tes’ heeft DS3 in het kader van de ‘week van de scheidsrechter’ de scheidsrechter van vandaag in het zonnetje gezet door hem een kleine attentie te overhandigen. Waardering voor deze belangrijke rol binnen het handbalspelletje! #weekvandescheidsrechter

E2
Afgelopen woensdag hebben we hard getraind. Het was een pittige training. Geoefend met de posities, aanval en verdedigen. En dit met een super resultaat. Vandaag echt een spannende pot gehandbald. Het spelen vanuit een positie lukte zeer goed. In de eerste helft hadden we een stevige verdediging in het midden en de hoeken staan. Het kostte de tegenstander enige moeite om er doorheen te komen, ondanks dat zij veel groter waren dan onze top spelers. De stand ging gelijk op.

In de tweede helft werd t steeds spannender. Vanuit breakouts wisten we verschillende keren te scoren. Jammer dat we een shoot out tegen kregen. Dit was de eerste keer dus dat hebben we ook meegemaakt nu. In de laatste minuten hebben we alles gegeven. Het publiek leefde intens mee en ging de stand gelijk op. Toen het eindsignaal klonk was het 14/13 voor de tegenstander. Maar wat zijn we trots op de kids die een mooie pot handbal hebben laten zien vandaag

Vorig artikelHockey: winst voor de heren, verlies van de dames
Volgend artikelWeerter dirigente en koor winnen Limburgs Koorfestival