Nieuwe WIFI infrastructuur voor RKSVO

OSPEL – De verbinding is hierdoor stabieler en er zijn meer beveiligingsmogelijkheden. Tevens is het hierdoor mogelijk om op grotere afstand de WIFI-verbinding actief te houden, waardoor we met de komst van de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken app ook een goed bereik hebben op de middenstip (en zelfs verder) van de beiden velden 1 en 2.

De WIFI infrastructuur in de kantine is vernieuwd!

Dit betekent wel dat je met je smartphone of PC opnieuw een verbinding moet maken met het WIFI netwerk. Kies daarvoor “RKSVO-Gasten”. Het wachtwoord dat je daarna moet invullen, staat vermeld op een briefje achter de bar en hangt ook in de bestuurskamer op de kast.

Dat de WIFI infrastructuur is vernieuwd, wil nog niet zeggen dat de snelheid veel verbeterd is. Hiervoor is een bestelling ingelegd voor een verhoging van de bandbreedte. De afhandeling van deze bestelling kan nog enige tijd duren.

De eerste stap is dus gezet.

Via www.rksvo.nl   Ospel Actueel

Vorig artikelWinnaars ploegentijdrit TC ‘t Naers Peloton
Volgend artikelHond gevonden in Roermond