Bijeenkomst Jongerenraad Nederweert over mantelzorg

NEDERWEERT – Afgelopen vrijdag hadden we onze avond over mantelzorg georganiseerd. Opvallend was dat mantelzorg vaker voorkomt dat de aanwezigen dachten, maar dat het vaak een vanzelfsprekendheid is om iets voor een familielid of vriend te doen.

Wel blijkt steeds maar weer dat er veel handjes missen wanneer het gaat om zorgtaken, sommige mantelzorgers kunnen daardoor met niets anders bezig zijn dan mantelzorg. De jongerenraad vindt dit een slechte zaak, zeker wanneer het gaat om jeugd die daardoor niet voldoende tijd kan steken in school en in contacten met leeftijdsgenoten. Daar mag wat betreft de jongerenraad dan ook zeker verandering in komen!

Na dit onderwerp besproken te hebben zijn we zoals vanouds geëindigd met een borrel en kunnen we weer stellen dat het een geslaagde avond was!

Via Jongerenraad Nederweert

Vorig artikelNieuwe bewoners in Ospeldijk
Volgend artikelWinnaars ploegentijdrit TC ‘t Naers Peloton