A1 WCC Hasselt ‘Sem Aipassa VS Hafid Abdel’

WEERT | HASSELT – Kickbokser Sem Aipassa uit Weert streed tegen Hafif Abdel in de A1 Worldcombat Cup Champions League.

Sem Aipassa: “Ik heb met een dubbel gevoel mijn partij verloren. Ik begon goed, maar liep al snel op het wapen van m’n tegenstander; een gesprongen knie naar het hoofd. Ik herstelde te snel en met emotie waardoor ik in de aanval ging en op een stoot liep. Ik wilde graag doorgaan maar m’n trainer besloot anders. Hij vindt m’n gezondheid belangrijker en dat waardeer ik enorm Ali Gunyar. De teleurstelling is daarom niet minder.”

Wie is Sem Aipassa?
Sem is gestart met taekwondo en is met kick-/thaiboksen begonnen toen hij 16 jaar was. Sem kwam tot de A klasse (professioneel) op zijn 19 levensjaar. Inmiddels is hij bijna 20 jaar actief in de vechtsport op zowel nationaal als internationaal niveau. Sem is eigenaar van Interactive Powerhealth en mede eigenaar van Primal Business. Daarnaast verzorgt Sem personal- en groepstraining bij Primal Performance in Weert.

Vorig artikelWie wordt de beste tractorrijder van de Hoeêg Giering
Volgend artikelSponsorwinkel Weert schenkt 36 duizend euro