Brandweer Competitiedag in Limburg.

NEDERWEERT \ MEIJEL – Vandaag werd de Brandweer Competitiedag in Limburg gehouden.

Brandweerkorpsen van Hunsel, Meijel, Roggel, Nederweert, Weert, Grathem, Heythuysen, Stramproy, en de brandweer van Trespa deden mee aan deze dag. In verschillende gemeentes werden meerdere scenario’s geoefend, denk hierbij aan; Brand, Hulpverlening, Gevaarlijke stoffen, Beknelling enz.

In Meijel werd een oefening gehouden waarbij 2 monteurs van Enexis gewond raakten tijdens een kortsluiting en brand in een transformatorkast, in Nederweert betrof het een oefening met beknelling. Fotoverslag uit Meijel en Nederweert.

UPDATE, Korps Meijel is de winnaar, Proficiat!

Vorig artikelPaulos Claessens en Guus Siebers in de voorronde olympische spelen
Volgend artikel8 oktober 1618: Provocerend gedrag