Lijkt het op het oog onmogelijk, wij maken het mogelijk!

In 2014 heeft Harold het grondwerk rondom de woning van Sjoerd en Sandra gerealiseerd. Zo hebben ze elkaar leren kennen en is er een hechte vriendschap ontstaan.

Samenwerking in projecten
Door deze vriendschap ontstonden er automatisch ook mooie samen werkingen. In het Weerter hippische landschap hebben zij al voor vele ondernemers werkzaamheden verricht; zoals de nieuwe stal van Vincent Voorn, de renbaan bij Yves Houtackers en Villa Claessens. De hippische wereld is klein en toen de twee hoorden dat er mogelijk een nieuwe stal gebouwd zou worden in Weert door Rob Ehrens, is er destijds direct contact opgenomen met Rob.

Na een aantal goede gesprekken is de bouw vol enthousiasme gestart.  Op deze unieke locatie is door Aspers installatietechniek de gehele Winstallatie voor het complex aangelegd en door Harold Donkers Grondverzet & Loonwerk het complete grond werk van het complex, de stallen, het straatwerk en het
egaliseren van de weilanden en paddocks verzorgd. Hierbij heeft het ontzorgen van de klant centraal gestaan. Het voortdurend meedenken met de klant is het belangrijkste wat er is roepen ze beide.

Sjoerd: “De kracht van onze samenwerking is het ontzorgen van de klant. In dit geval betekent dat, dat Rob zijn tijd kan blijven besteden aan het bondscoach zijn, terwijl wij zijn ideeën omzetten naar de praktijk. Door de nauwe samenwerking met Harold, daar waar mogelijk, bedenken wij samen een compleet plan en advies, dat ook nog eens efficiënt is voor de klant! Harold: “Wij stoppen heel veel aandacht in het realiseren van een project
en waar nodig in het bedenken van een passende oplossing voor de klant. Door onze samenwerking kunnen wij een compleet pakket op het gebied van grondwerken aanbieden voor zowel particulieren als bedrijven. Eensgezind sluiten ze samen af met het volgende motto: “Meedenken met de klant en een goede begeleiding van het werk, zorgt ervoor dat wij alles wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken!”

Vorig artikelVijf kenners over de trends: ‘wijnliefhebbers gaan op ontdekkingstocht’
Volgend artikelNiessen Carcleaning uit Weert bestaat 5 jaar