Wapenbroeders afd. Ospel bezoeken Stokershorst

OSPEL-NEDERWEERT / Op vrijdag 29 september 2017 namen 13 leden van de wapenbroeders deel aan een dagtocht naar het landgoed aan ’t Kruis en Stokershorst. Om 10.30 uur vertrokken wij na een korte inleiding door Piet van Gog, vanuit minicamping “de Riet” met een huifkar, niet zoals enkel dames dachten met paarden, maar met een tractor. Vergezeld door een stralende zon naar het landgoed Aan ’t Kruis en Stokershorst.

Op het landgoed, omsloten door een prachtig natuurgebied met grote visvijvers kregen we een uitleg van Piet van Gog over het verleden en wat we hier allemaal zagen. Na dit .bezoek gingen we richting Stokershorst waar we via een mooie oprijlaan op de plaats van bestemming aankwamen. Op een mooi terras werd de meegebrachte lunch (geweldig verzorgd) met koffie genuttigd. Na een rondleiding, met uitleg, werd het tijd huiswaarts te keren.

Op de minicamping werden we nog verrast met koffie en een heerlijk stuk vlaai. Mede dank zij het prachtige zonnige weer werd het een geweldig mooie dagtocht.

Bedankt namens allen.

Ad

Foto’s via Ad Geleyns

Vorig artikelTheatervoorstelling ‘De OmZieners’
Volgend artikelVoorgevel Stationsstraat 16 terug in stijl Pierre Weegels