Vertraging treinen tussen Weert en Eindhoven

WEERT – Treinreizigers zullen rekening moeten houden met vertraging tussen Weert en Eindhoven na een ongeval op het spoor in Weert, een traumahelikopter werd opgeroepen nadat er nabij spoor 2 een poging tot zelfdoding plaats had gevonden. Deze traumahelikopter/lifeliner3 landde aan het spoor. Na reanimatie werd het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht met een ambulance.

Tussen Eindhoven en Roermond werd het treinverkeer stilgezet. Rond 16.30 uur sprong iemand voor de ogen van reizigers die op het perron stonden te wachten voor de trein. De persoon overleefde echter. Na het incident ontstond er een chaos op het perron en bij het station. De politie zette daarna direct het station af.

Er werden snelbussen ingezet tussen Weert, Eindhoven en Roermond, Verder werden stopbussen opgeroepen voor het verkeer tussen Eindhoven, Heeze, Geldrop, , Maarheeze en Weert. De extra reistijd kan oplopen tot 15 minuten. De treinen zullen volgens de NS naar verwachting weer normaal rijden rond 20.30 uur.

Vorig artikelChaos op NS station in Weert na ongeluk
Volgend artikelGratis naar de film ‘Pride’