Verhoeven, al 60 jaar thuis op elk terrein!

CRANENDONCK – Het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck bracht eind augustus een bezoek aan het bedrijf Verhoeven, gelegen aan Den Engelsman in Maarheeze. Hier werden zij ontvangen door eigenaar en ondernemer Gerard Verhoeven en algemeen directeur Johan Van Rozendaal. Verhoeven biedt mini en midi grondverzetmachines, rijwerken en passende rupsmobiele oplossingen om thuis te zijn op elk terrein.

Grondverzetmachines
De Verhoeven groep bestaat inmiddels uit meerdere gespecialiseerde bedrijven met vestigingen over de gehele wereld. De start was 60 jaar geleden als smidsbedrijf maar Verhoeven is uitgegroeid tot een groot bedrijf in de verkoop, verhuur en service van grondverzetmachines en productie van onderdelen. Naast deze activiteiten met een uitgebreid “standaard” assortiment van grote merken worden in Maarheeze ook specials gemaakt. VTS Constructions maakt maatwerk rupsmobiele oplossingen specifiek voor het werk dat de klant wil uitvoeren. “De klantvraag staat volledig centraal, groot of klein, breed of smal, van volledig elektrisch tot rijden over de zeebodem. We maken het allemaal!”, aldus Johan Govers die het college trots een rondleiding geeft.

Over 60 jaar nog steeds een familiebedrijf
Verhoeven is na 60 jaar nog steeds een familiebedrijf en als het aan Gerard Verhoeven ligt is dat over 60 jaar nog steeds. “Ik ben mijn vader opgevolgd en ik zou het fijn vinden als mijn kinderen mij straks opvolgen.” Het geeft een goed gevoel dat de volgende generatie al werkt binnen de onderneming. Gerard heeft duurzaam ondernemerschap voor ogen en vindt dat dit perfect past binnen een familiebedrijf. “Het familiegevoel zorgt ervoor dat werknemers iets extra’s geven: zorg, betrokkenheid, service en loyaliteit, en dat is belangrijk want zij leveren de meerwaarde van Verhoeven voor onze klanten.”