Nieuws van de jeugdcommissie RKSVO

OSPEL – Voor de jeugd zijn er de afgelopen periode weer diverse zaken geregeld en ook de komende periode wordt er weer van alles voor hen georganiseerd: Wim van de Kruijs en Wilco Bosma zijn per dit seizoen gestopt bij de jeugdcommissie. Wim en Wilco ook via deze weg nog bedankt voor jullie inzet in de afgelopen seizoenen.

• Goed om te weten dat daarnaast Stefan van Gemert is toegetreden tot de jeugdcommissie. Stefan welkom! Stefan zal zich vooral bezig houden met secretariële werkzaamheden (o.a. loterij levensmiddelenmand), maar ook met het EF-kamp aan het eind van dit seizoen. Dit doet hij naast zijn jeugdleiderschap bij de E1;

• Vanaf het seizoen 2018-2019 zal Paul Kessels zijn werkzaamheden als jeugdsecretaris beëindigen, maar blijft daarna nog wel een jaar bij de jeugdcommissie. De komende periode bekijken we hoe (en door wie) de taken van Paul worden overgenomen;

• Jos van de Moosdijk en Peter van Keulen zijn per dit seizoen gestopt bij de jeugdcoördinatoren. Jos en Peter ook via deze weg nog bedankt voor jullie inzet in de afgelopen seizoenen;

• Daarnaast zijn Lei de Graef en John Stultiëns toegetreden tot het korps der jeugdcoördinatoren. John en Lei welkom!

• Voor de Nationale Sportweek activiteit op woensdag 13 september jl. waren er twee spelers die zich hadden aangemeld en die zijn een week later ook weer komen trainen;

• De start van het seizoen is goed verlopen, mede door de draaiboeken die we sinds een aantal jaren hebben. De opstartperiode is rustiger verlopen dan voorgaande jaren, met name vanwege het feit dat de competitie later is gestart;

• Er is een tweede trainingsavond ingepland (op maandag) voor de D-JO13-3g;

• Er worden dit jaar geen KNVB-spelregelavonden georganiseerd voor de spelers van de B-JO17 en Dames. Deze spelers hebben vorig jaar de intro-avond gehad en dienen zelfstandig het spelregelbewijs te halen. Er moeten nog 10 spelers het spelregelbewijs halen voor eind van dit jaar;

• De techniektrainingen voor de E-jeugd krijgen dit seizoen geen vervolg, omdat het niet lukt om voldoende selectie-spelers hiervoor te krijgen;

• De datums voor het ABCD-kamp 2018 in Lierop, de kerstzaaltoernooien in Nederweert, sinterklaas voor de F-jeugd, Jeugdkamp EF, trainingsdata Indoorsoccer ABCD, Lossertoernooi C1 en D1 en diverse andere data zijn bekend. Zie onze site onder “actueel, activiteiten”;

• Er is 1 team ingedeeld voor de winterzaalcompetitie bij de F-JO9-1, E-JO11-1 en D-JO13-1;

• In het kader van de week van de scheidsrechter worden de scheidsrechters in de week 7 – 15 oktober in het zonnetje gezet;

• Binnenkort wordt de indeling van de zaaltrainingen EF bekend gemaakt;

• Er is een nieuw email adres aangemaakt voor verslagen van (jeugd)wedstrijden en andere artikelen (voor de jeugd): [email protected] . Diverse personen hebben toegang tot dit email adres en de email wordt regelmatig door hen verwerkt;

Vragen en opmerkingen mbt tot de jeugd zijn altijd welkom via [email protected] .

Via rksvo.nl 

Vorig artikelDe Groote Peeltrein feestelijk onthuld
Volgend artikel Auto’s vernield in Baarlo