Wijnbeurs Weert t.b.v. organisatie Wensambulance

WEERT –  Wijnproeven, masterclassses en lekkere hapjes op zondag 8 oktober a.s. in het Munttheater. De organisatie Wensambulance zorgt ervoor dat ernstig zieken hun zorgen even kunnen vergeten. Een speciale zorgambulance staat kosteloos ter beschikking voor ernstig zieke mensen die een speciale wens hebben. Dit geldt zeker voor kinderen, voor wie een speciale ambulance is ingericht. Nog één keer naar een pretpark bijvoorbeeld, nog één keer naar een familielid. Dit alles is mogelijk met de speciale zorgambulance en een grote groep vrijwilligers en zorgprofessionals.

Om dit hartverwarmend doel te ondersteunen houdt Lionsclub Weert Graafschap Horne op zondag 8 oktober a.s. in de foyer van het Munttheater de Weerter Wijnbeurs. De opbrengst wordt gedoneerd aan Wensambulance!

Wijnproeven
Van 14.00 tot 17.00 uur presenteren zes Weerter wijnleveranciers u een keuze uit diverse voortreffelijke wijnen, waarvan een deel van de prijs naar het goede doel gaat. Naast het proeven van wijnen bieden de zes ‘wijnhuizen’ u de mogelijkheid deel te nemen aan een mini masterclass. Ook kunt u deelnemen aan een blindproeverij, waarbij u tevens leuke prijzen kunt winnen, en leren hoe u een fles methode champenoise kunt sabreren, oftewel hoe u met een sabel de kurk kunt verwijderen. Bestelde wijnen worden uiteraard bij u thuis afgeleverd.

Lekkere lunch
En voor wie verrukkelijke wijnen graag met uitgelezen gerechten wil combineren, kan voorafgaand aan de Weerter Wijnbeurs in het Munttheater vanaf 11.30 tot 14.00 uur in een bijzondere ambiance aanzitten aan een culinaire 4-gangenlunch met bijpassende wijnen. De lunch wordt namelijk geserveerd op het fraai ingerichte podium van het Munttheater. Ook de opbrengst hiervan is bestemd voor de Wensambulance.

De Weerter Wijnbeurs is een gezellig evenement om met vrienden en/of relaties te bezoeken en het goede doel te steunen. De entree voor de wijnproeverij is € 17,50 p.p; deelname aan de culinaire lunch bedraagt € 75,- p.p.

Kijk voor meer informatie op https://wijnbeursweert.nl. Lionsclub Weert Graafschap Horne heet u van harte welkom!

Vorig artikelTwaalftal punten voor Merefeldia
Volgend artikelB&W biedt gemeenteraad positieve begroting 2018 aan