Twaalftal punten voor Merefeldia

NEDERWEERT – Een zonnige zondag in de nazomer van 2017 heeft een twaalftal punten opgeleverd voor Merefeldia. In de vroege ochtend waren het de lagere seniorenelftallen die voor spektakel moesten zorgen. Spektakel werd het zeker: Merefeldia 6 trok in stijl, met tractor en huifkar, naar het pitoreske Ell, alwaar het een glansrijke nederlaag leed tegen het plaatselijke derde elftal, 7-2.

Merefeldia 5 won haar uitwedstrijd daarentegen wel. Laar werd met 2-3 aan de kant gezet. Merefeldia 3 won thuis met 6-0 van RKSVO 3. Richard Van de Kerkhof zorgde voor de openingstreffer waarna de overwinning door het gehele team werd binnengehaald. Merefeldia 2 trapte om twaalf uur af tegen Oranje Blauw’15. De fusieclub tussen Posterholt en Vlodrop bleek echter niet bestand tegen de Nederweerter equipe en moest zonder punten huiswaarts: 2-0.

Merefeldia 1 nam het later vanmiddag, op het eigen sportpark, op tegen Ysselsteyn. Ook deze wedstrijd werd beslist in het voordeel van Merefeldia. Na lang blessureleed en een operatie in de zomerstop wist Glenn Versluis zijn rentree op te luisteren met twee treffers en stelde daarmee de drie punten veilig.

Via merefeldia.nl

Vorig artikelDrugsactie in Roermond
Volgend artikelWijnbeurs Weert t.b.v. organisatie Wensambulance