Hockey: verlies voor heren 1, winst voor de dames in Weert

WEERT –  Afgelopen weekend speelde heren 1 van Hockey Vereniging Weert tegen Berkel-Enschot en dames 1 tegen QZ uit Nijwegen.

De heren van HV Weert gingen als koploper de 4e ronde in tegen Berkel-Enschot. Na een slordige eerste helft stond Weert met 1-2 achter. Doelpuntenmaker Maarten van der Harst kon helaas maar 1 keer afdrukken de eerste helft. Na rust drong Berkel-Enschot aan maar na 15 minuten nam Weert weer het initiatief. Helaas viel niet de 2-2 maar de 1-3 vijf minuten voor einde wedstrijd. Na deze speelronde staat Weert op nr. 2 na Venlo.

Weert D1 heeft opnieuw 3 punten behaald. Gisteren werd er met 3-1 gewonnen van QZ dames 1 uit Nijmegen. De 1e helft kwamen ze op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Daphne Nikkels en Selena Lijnsvelt. De 2e helft helft begon Weert opnieuw goed aan de wedstrijd wat resulteerde in een 3-0 voorsprong. Wederom was het Daphne Nikkels dat een doelpunt maakte. QZ wist 10 minuten voor tijd de eretreffer te maken. Weert heeft nu 6 punten uit 4 wedstrijden en staat op een mooie 6e plek.

Deze week een interview met Jessie Kramer van HV Weert Dames 1.

 

 

Vorig artikelStart kaartverkoop Graaf van Horne – de Musical
Volgend artikelDrukke culinaire wandeling in Weert