Het seizoen is begonnen bij MEOS Handbal

NEDERWEERT – DAMES 1-  Vol goede moed ging Dames 1 de eerste competitiewedstrijd in tegen Vilt/Be Quick DS1! De eerste helft van de wedstrijd ging gelijk op. De aanval ging soms wat moeizaam bij ons en in de verdediging lieten we ook een aantal keer wat steekjes vallen waardoor de ruststand 9-10 werd voor Vilt/Be Quick. 

WEDSTRIJDVERSLAGEN WEEK 39

In de rust hebben we van Frank een oppepper gekregen. De tweede helft verliep beter in de verdediging en in de aanval hebben we mooie acties laten zien! Uiteindelijk is het 23-19 voor MEOS geworden

We bedanken het spelertje van de week, Nadieh, voor het maken van het eerste doelpunt! Super dat je erbij was

E2 JEUGD
De eerste wedstrijd van t seizoen in Venlo. Dat is even wennen na 3 seizoenen F-jeugd! Opeens moeten we op een positie staan, moet je ‘doorgeven’, ‘tellen’ en ook nog verdedigen en aanvallen. Kleine foutjes worden meteen omgezet in een tegenaanval. Jee wat veel om te onthouden! Maar…. we hebben super goed samen gewerkt waardoor we best kansen kregen. 5 x in t doel en heel veel opgevangen door de keeper van Venlo die het super goed deed. In aanval en verdediging hebben we laten zien dat we niet bang zijn en er voor 100% er tegen aan gaan. Nu nog oefenen met de nieuwe regels dan komen we er wel

MEOS F3 wint in Reuver van Hercules met 1-6!

DAMES RECREANTEN B
Dames Recreanten B uit tegen HBS, d.d. 28-9-2017. Donderdag de 28e reisden we helemaal af naar Budel. Op het programma stond HBS. Na 1 min. 40 heeft Erna de wedstrijd in gang gezet met het 1e doelpunt. Hierop volgde een redelijk opgaande score van beide partijen. De 1e helft kwamen al een gele kaart en 7-meter worpen in het spel, waaruit Silvia 2x scoorde, gericht in de rechter bovenhoek. Onze verdediging met een stevige basis startte goed, HBS moest van afstand schieten, met vaak dezelfde wisseltechnieken.

Ook Ellen stond een mooie partij te keepen. Helaas kwam er een bal van de paal op haar oor gekaatst, maar dat sloeg haar niet uit het veld. Met onze snelheid kwamen we al snel op een voorsprong. De ruststand was dan ook 9-11 in ons voordeel. De 2e helft was het ons minder gegund, o.a. door eigen balverlies of door lange afstandsballen die onderschept werden. De laatste goal van Gaby werd na een twijfel van de scheidsrechter toch goedgekeurd, wat uiteindelijk de eindstand op een 17-16 bracht in het voordeel van HBS.. Het was een leuke partij om het seizoen te starten. We wensen dan ook iedereen weer een super-sportief handbaljaar toe.

Vorig artikel‘Nederweert Leefbaar’ hekelt gemeente Nederweert over nieuwe normen veehouderijstank.
Volgend artikel† Overlijdensbericht heer Wiel van de Kruijs