Politie zoekt getuigen inbraak met achtervolging

SOMEREN – Via politie/ Naar aanleiding van onderstaand bericht een update met foto’s – Inmiddels zijn er beelden van de genoemde AUDI. Weet u de verblijfplaats, of weet u wie de gebruiker is van dit voertuig dan horen we het graag. 

Getuigen gezocht…..

Eerdere berichtgeving: Vanavond 21 september werd omstreeks 19.45 uur ingebroken op de Ter Hofstadlaan te Someren. Hierbij werden de inbrekers overlopen. Deze stapten vervolgens in een donkere Audi welke geparkeerd stond op de parkeerplaats ter hoogte van Thijssen Sport in diezelfde straat. Vervolgens is deze auto weggereden in de richting van de Witvrouwenbergweg. Door oplettende getuigen werd een kenteken genoteerd.

Enige tijd later werd het voertuig gezien bij Knooppunt Leenderheide langs de A67. Het voertuig werd achtervolgd over de A67 richting Venlo. Het voertuig nam vervolgens de afslag Asten en ging richting Meijel en omgeving.

Hierbij werden diverse politie eenheden ingezet uit Brabant en Limburg. De snelheden liepen zo hoog op dat op een gegeven moment werd besloten de achtervolging te stoppen vanwege de gevaars setting. Het voertuig werd voor het laats gezien toen het in de richting van Neerkant reed.

Helaas zijn de verdachten dus weten te ontkomen.

Heeft u informatie over de inbraak en het vervolg daarvan dan horen wij het graag. Mogelijk heeft u zelfs camerabeelden.

Neem contact op via 0900-8844 onder vermelding van BVH: 2017196068

Vorig artikel28 september 1768: Waar komt ons vlees vandaan?
Volgend artikelWeerter VVD stelt vragen over treinstoringen