RICK presenteert programmaboek met veelzijdig aanbod

Jongste en oudste cursisten van RICK ontvangen programma 2017-2018 uit handen van directeur Emile Florack

WEERT – Vanaf september is ons veelzijdige culturele aanbod weer op papier vastgelegd. De komende weken wordt het programmaboek van RICK verspreid via scholen, is het verkrijgbaar bij onze adverteerders en op centrale plekken in ons werkgebied. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar bij al onze leslocaties.

Gisteren was het feestelijke fotomoment met onze perspresentatie. De jongste cursist Jaden (10 maanden jong) kwam met zijn moeder Chantal om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. RICK directeur Emile Florack heeft nog een toelichting gegeven over de mogelijkheden bij RICK, maar Jaden wil alleen de cursus Muziek op Schoot bij juf Ank. Deze cursus is speciaal voor de allerkleinsten: behalve het samen zingen van liedjes, wordt er gedanst, geluisterd naar muziek, worden er spelletjes gespeeld en muziek gemaakt op diverse eenvoudige instrumenten. Jaden heeft geen programmaboek nodig, hij blijft gezellig muziek maken en kan de komende jaren nog vooruit.

RICK programma voor iedereen
Later in de ochtend was Dameskoor Intermezzo present in onze foyer en natuurlijk hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze dames het programma te overhandigen. Emile Florack haalde koorzangeres Ine naar voren om het RICK programma te overhandigen. Ine is 82 jaar en trouw lid van Intermezzo.

RICK heeft een veelzijdig aanbod voor jong en oud. Zo is er voor de jeugd enorm veel aanbod op het gebied van dans, beeldende vorming en muziekles. Volwassenen kunnen een keuze maken uit Fotografielessen, Edelsmeden, Tekenen en Schilderen, het Pianoproject en Zang.

RICK in het ONDERWIJS en SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK
Ook in het ONDERWIJS heeft RICK uitgebreide educatieve trajecten.  Werk jij in het ONDERWIJS of de KINDEROPVANG en wil je het RICK programma voor jezelf of voor jouw groep? Bel gerust dan komen wij het gevraagde aantal programmaboekjes op jouw werk afleveren.

RICK is ook actief op sociaal maatschappelijk gebied. Met verschillende projecten zet RICK kunst en cultuur in als middel om maatschappelijke en organisatorische thema’s op een creatieve wijze bespreekbaar te maken. Wil je hierover meer weten, dan is het programma ook voor jou interessant.

Info
Haal jouw RICK programma 2017-2018 bij de RICK balie: Beekstraat 27 in Weert of Collegeplein 5 in Weert.

Vorig artikelHamont-Achel gaststad voor 50 groenambtenaren uit heel Vlaanderen
Volgend artikelWaar ligt de graaf van Horne begraven?