Kleding en kleine apparaten inzameling Bs. De Schrank

OSPEL – Binnenkort houden wij op basisschool de Schrank weer een kledinginzameling en een inzameling van kleine oude apparaten. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding, schoenen en apparaten naar het inzamelpunt. De geldelijke opbrengst voor de kleding komt ten goede aan de leerlingen van onze school, van de inzameling van oude apparaten wordt gespaard voor spel- en leesmaterialen.

Namens de leerlingen: alvast hartelijk dank!

U kunt de zakken kleding en kleine apparaten inleveren
Woensdag 4 oktober van
18.30 – 19.00 uur
en
Donderdag 5 oktober tot 09.00 uur op onderstaand adres
Basisschool De Schrank
Naast de gymzaal Korenbloemstraat OSPEL

Hoe moeten de kleding en de apparaten verpakt worden?
Alle kleding dient verpakt te zijn in een dichte plastic zak (s.v.p. niet in dozen). Een plastic zak biedt de beste bescherming tegen het vuil en nat worden van de kleding. De in te leveren apparaten s.v.p. apart houden van de kleding, en deze leeg aanbieden (zonder batterijen, stofzakken, frituurvet etc.).

Vorig artikelWeer inbraken in Ospel
Volgend artikelKermisprijzen uitgereikt: rups Laguna op Kasteelplein wint publieksprijs