Inwoner van Weert loopt schaafwonden op bij milieustraat

WEERT – Voor twee inwoners van Weert leidde een bezoek aan de milieustraat tot veel frustratie. Een van de twee struikelde na het weggooien van een matras op een trap en liep daarbij schaafwonden op.

Na de vervelende ervaring roepen de twee inwoners van Weert de gemeenteraad middels een brief op naar de klantvriendelijkheid van de milieustraat te kijken. ‘Gezamenlijk moesten we in de hitte twee matrassen een ijzeren trap opzeulen. Boven aangekomen lukte het na enkele flinke krachtsinspanningen de matrassen in de daarvoor aangegeven container te schuiven. Mijn struikelde op de trap en liep schaafwonden op’, zo schrijft Leny Beuvens aan de raad.

Vorig artikelMidden-Limburg stijgt licht op ranglijst logistieke toplocaties
Volgend artikelInzegening van huisdieren en hun baasjes op zondag 8 oktober