Vervolg op ‘Doospel Verenigt’

OSPEL – Onderstaande is verstuurt aan de verenigingen en stichtingen van Ospel en Ospeldijk: Beste vereniging / stichting, Velen van jullie zijn aanwezig geweest op 13 september j.l. bij de informatieavond om een netwerk van verenigingen op te zetten onder het motto Doospel Verenigt.

Ongetwijfeld hebben jullie de berichtgeving al gezien op Nederweert24.nl, Ospel Actueel of onze Facebook pagina, dus jullie weten (uit eigen ervaring of de media) dat de avond een succes was en we nu graag met jullie willen doorpakken!

Zoals beloofd op 13 september koppelen we de resultaten en de gegeven presentaties naar jullie terug. De presentaties zijn inmiddels gedeeld. Heb je deze niet ontvangen, stuur dan een bericht naar [email protected].

Hoe nu verder?
Zoals al aangekondigd op 13 september, gaan we verder met een vervolgavond op dinsdag 7 november om 19.30 uur in de Haaze-Hoof te Ospel. Doel is om de resultaten te bespreken en een aantal punten verder uit te werken / uit te diepen.
Hoe we dat gaan doen, gaan we voorbereiden op donderdag 20 oktober om 20.30 uur in de Haaze-Hoof. Wanneer er enthousiaste mensen onder jullie zijn die graag willen meedenken en meewerken in de voorbereiding om ook de 2e avond op 7 november een groot succes te maken, dan horen we het graag. Stuur in dat geval even een mailtje naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op zodat we weten hoeveel gemotiveerde hulp we kunnen verwachten.

Aanmelden voor vervolgavond 7 november
We willen jullie vragen aan te geven of jullie aanwezig zijn op de vervolgavond op dinsdag 7 november. Dit ivm de voorbereidingen (koffie, zaalindeling, eventuele groepsindeling, etc). Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 november.

Hopelijk tot ziens op donderdag 20 oktober en dinsdag 7 november!
Met vriendelijke groet,
Dorpsraad Ospel

Vorig artikel25 september 1986: Stadsjournalist Jo van der Velden overlijdt
Volgend artikelSluiting schietseizoen Schutterij St.Odilia Ospeldijk