Mannen HV Weert winnen van Hopbel uit Schijndel

WEERT – De mannen van HV Weert moesten zondag aantreden tegen het eerste van de Hopbel uit Schijndel. Voor de wedstrijd stond Weert op zes punten uit twee wedstrijden, het doel was dan ook om deze goede start een goed vervolg te geven.

Weert ging na een wisselvallige eerste helft met 0-1 voorsprong rusten, het doelpunt werd gemaakt door Maarten van der Harst. Helaas moest Weert na een slordige fase 15 minuten voor tijd de gelijkmaker incasseren. Waar de wedstrijd 2 kanten op kon gaan vanaf dat moment, trok Weert uiteindelijk aan het langste eind. Phillip Jannes maakte de bevrijdende en beslissende 1-2 voor Weert. Dat betekent 9 uit 3 wedstrijden dus!

Vorig artikelJordy Drieman gekozen tot lijsttrekker van VVD Cranendonck
Volgend artikelHogere bestedingen, meer gasten en tevreden toeristische ondernemers in Midden-Limburg