Kermis in Weert traditioneel een topper

WEERT – Kermismaandag kon zich weer verheugen op enthousiaste bezoekers die onder de meest perfecte weersomstandigheden met volle teugen genoten van de talloze attracties die deze kermis te bieden heeft.

Na de geslaagde kermisvrijdag en zaterdag begon zondag de kermisdag met de traditionele kermis mis. Bij de botsauto’s op het Kasteelplein droeg Deken Franken de mis op voor de tientallen aanwezigen. De mis werd extra aangekleed door orgeldraaiers, het St. Martinuskoor en het Gilde van de Weerter Stadsschutte Sinte Catharina 1480.

Nog tot en met woensdag gaat de kermis door. Lees hier >> het programma voor Dinsdag en woensdag. Benieuwd naar de attracties?  Klik hier >> de poster aan en bekijk het enorme scala aan mogelijkheden verspreid over de hele stad.

Onze fotograaf Johan Bloemers maakte een foto- en videoreportage om de geweldige sfeer weer te geven.

 

Vorig artikelBedankt!!
Volgend artikel26 september 2002: Bertie Weegels overlijdt