Jordy Drieman gekozen tot lijsttrekker van VVD Cranendonck

jordydrieman

CRANENDONCK – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VVD Cranendonck op 21 september is Jordy Drieman gekozen tot lijsttrekker voor de Cranendonckse gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Drieman is raadslid voor de VVD in de gemeente Cranendonck en inmiddels 7,5 jaar actief binnen de VVD.

Voorzitter Vincent van Brussel stelt: “Met Jordy Drieman kiezen we voor de ervaring en betrokkenheid die je van de VVD Cranendonck mag verwachten en zetten we ook een nieuwe liberale koers uit. Onze lijsttrekker krijgt daarbij de beschikking over een volledig vernieuwd en verjongd team met veel deskundigen die ruime ervaring hebben met alle gemeentelijke onderwerpen. De VVD kiest voor de toekomst met als motto: Liberale visie, lokaal gezicht.”

Speerpunten
Jordy Drieman (27) is sinds 2010 politiek actief in de gemeente Cranendonck. In zijn huidige rol heeft hij als speerpunten: onderwijs, de ontwikkeling van de centra van Budel en Maarheeze, vervoer en verkeer en de ontwikkeling van de gemeenschapshuizen. Ook zet Drieman zich in voor het sport- en verenigingsleven in Cranendonck.

Drieman: ‘De komende jaren liggen er op het gebied van onze lokale economie, de transformatie van de zorg en regionale samenwerking veel kansen en uitdagingen. Denk aan het DIC/Metalot, de kwaliteitsverbetering en financiële beheersbaarheid van de zorgtaken en de verbetering van de situatie rondom de snelweg A2. Hierop zal de VVD Cranendonck zich (blijven) richten. Ook zullen wij extra aandacht vragen voor de jeugd, ouderen en het sport- en verenigingsleven. Hiermee willen we ervoor zorgen dat Cranendonck een geweldige omgeving blijft om op te groeien, te ondernemen, te wonen en te werken. Samen met het vernieuwde VVD-team zal ik als lijsttrekker verder bouwen aan een lokaal en betrokken liberaal geluid in Cranendonck.’

De volledige kandidatenlijst van de VVD en het programma voor de periode 2018 – 2022 worden eind november bekendgemaakt.

Vorig artikelDames HV Weert pakken eerste punten tegen Tilburg
Volgend artikelMannen HV Weert winnen van Hopbel uit Schijndel