Omleidingen wegens wegwerkzaamheden in Nederweert-Eind

NEDERWEERT-EIND – Vanaf maandag 25 september 07.00 uur t/m woensdag 27 september 17.00 uur vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats tussen de brug over de Noordervaart en de Steutenweg in Nederweert-Eind. Verkeer moet rekening houden met tijdelijke omleidingen en afsluitingen.

“Technisch gezien is het vervangen van de asfaltlaag in Nederweert-Eind geen moeilijke klus”, aldus opzichter Frank Kersten. “De weg Eind zal er echter enige tijd voor afgesloten moeten worden en dat is even lastig voor verkeer en aanwonenden.”

Verkeer regelen

De aannemer heeft de direct omwonenden schriftelijk geïnformeerd over de werkzaamheden. Er is ook een telefoonnummer beschikbaar voor eventuele vragen. Overdag worden verkeersregelaars ingezet die aanwonenden helpen bij het bereiken van de woning in verband met de aanwezigheid van werkmaterieel. Daarnaast zijn omleidingen van kracht voor het overige verkeer.

Overlast beperken

Hoewel overlast niet is te voorkomen, doet de aannemer zijn uiterste best om deze tot een minimum te beperken.

Via nederweert.nl

Vorig artikelManege De Kraal in Budschop heeft een nieuw lid!
Volgend artikelVliegtuigbom onschadelijk gemaakt in Venlo