Merefeldia 4 voortvarend van start in de 5e klasse – 09

NEDERWEERT – M4 heeft haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Het sterrenensemble van coaches Stapels en Jansen ging sterk van start in Baexem.

In een vernieuwd 4-4-2 systeem werden diverse kansen gecreëerd door de geel-zwarten. 2 treffers van doelpuntenmachine Loet Claessen zorgden voor een terechte tussenstand, die nog veel hoger had uit kunnen vallen. Ook in het begin van de 2e helft bleef M4 het spel maken, wat wederom leidde tot vele (niet afgemaakte) kansen. Een typisch ‘Mark Tullemansje’ leidde in de 70e minuut tot een tegendoelpunt. M4 werd hierna naar achteren gedrukt, wat zorgde voor redelijk wat paniek onder de spelers van Merefeldia. M4 bleef gelukkig overeind en sleepte een dikverdiende overwinning door het vuur.

M4 zal zich vanmiddag op de kermis in Weert bevinden voor een handtekeningensessie. Foto’s met de spelers mogen tot uiterlijk 18.00 uur gemaakt worden.

www.merefeldia.nl

Vorig artikelCompetitie VC Fortutas teams gestart
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor brand in Nederweert