Rotary filmavond levert 2.000,- voor het goede doel op

WEERT – Rotary club Weert organiseerde voor het zesde jaar op rij de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Dit jaar stond de komische film Going in style op het programma met de steracteurs Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. De opbrengst van de kaartverkoop kwam ten goede aan het Mantelzorgconcert door Harmonie St. Joseph Weert-Zuid eind oktober. De totale opbrengst van de avond was 2.000 euro. Voorafgaand aan de film kreeg Bart Janssen van Harmonie Weert-Zuid de cheque overhandigd uit handen van Joke Jongeling.

Vorig artikelNieuwbouw Regionaal Kennis en Expertisecentrum gaat door Basisscholen en zorginstelling kunnen eind 2018 verhuizen
Volgend artikel21 september 2011: Een unieke collectie