Winst 4-3 voor Weerter hockey heren, dames verliezen met 0-3

WEERT – De eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd door HV Weert Dames 1 gespeeld tegen Push dames 1 uit Breda. Heren 1 speelde tegen HOD uit Valkenswaard

Verlies HV Weert Dames 1
De 1e helft waren er veel kansen voor Push, maar deze werden geen van alle verzilverd. Dankzij goed keeperswerk van Maud Janssen. Ook Weert had goede kansen en kwam naarmate de 1e helft vorderde beter in het spel. De laatste 10 min kantelde het spel dan ook en was het Push dat slordig werd en fouten begon te maken.

De 2e helft was het weer Push dat sterk begon, naar Weert kon goed mee. Het kwam zelfs met 1-0 voor door een doelpunt van Hana Smolenaars, deze werd helaas afgekeurd doordat er van tevoren een overtreding was gemaakt. Na 55 minuten stond het nog steeds 0-0 , maar dat veranderde nadat Push de bal wist te onderscheppen en zo de 0-1 maakte. De laatste minuten kwamen daar nog 2 doelpunten bij, waardoor Weert met 0-3 verloor. Volgende week een nieuwe kans! Uit tegen Tilburg D1.

Wederom winst voor Heren 1
De hockey mannen van Weert speelden vandaag tegen HOD uit Valkenswaard na hun eerste uit overwinning vorige week in Oss. Ze wonnen deze wedstrijd met 4-3 na een open wedstrijd vol kansen. Gelukkig trok Weert aan het langste eind. Doelpuntenmakers voor Weert waren, Phillip Jannes, Daan Bekelaar 2x, en Frank van Waesberge.

Wij stellen u elke week een speler of speelster van het eerste elftal van HV Weert voor. Deze week is dat Jolijn Driessen.

Vorig artikel18 september 1982: Altijd betrokken
Volgend artikelHarmonie St.-Joseph op tournee met muziekstuk over Graaf van Horne