Politie zoekt getuigen aanrijding met 60-jarige vrouw

ECHT – Donderdag 14 september 2017 vond omstreeks 13.15 uur een aanrijding plaats op het fietspad van de Rijksweg Zuid in Echt. (tussen Echt en Susteren). 

Een 60-jarige vrouw op een fiets werd aangereden door een bromfietser. De vrouw viel als gevolg van de aanrijding en raakte gewond aan hoofd en handen. Haar fiets raakte beschadigd. De bromfietser ging er na de aanrijding vandoor.

De vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van doorrijding na aanrijding. De politie is een onderzoek gestart. We verzoeken de bromfietser om zich gewoon even te melden. Wel zo fatsoenlijk toch…..

We zijn op zoek naar getuigen. We hebben een aantal vragen: Bent u getuige geweest van deze aanrijding?  Kent u iemand die recent een aanrijding had met de bromfiets of die een bromfiets heeft met “verse” schade? Weet u welke bromfietser deze aanrijding gehad heeft en doorgereden is? Weet u waar de betrokken bromfiets is?

Neem dan s.v.p. contact op met de politie Echt. Het zaaknummer van deze zaak is: 2017148963

U kunt de politie bellen op 0900-8844. U kunt ook via mail contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected]

Vorig artikelInbreker in Nederweert vangt zichzelf
Volgend artikelVerdachte situatie in Ospel