Jubilarissen en clubkampioenschappen bij NTC’72

NEDERWEERT – De afgelopen 2 weken is er weer gestreden om het kampioenschap in de dubbel en mix. Een mooie zonnige finaledag met spannende wedstrijden zorgde voor een mooie afsluiting van 2 sportieve en gezellige weken. Wij feliciteren alle kampioenen met hun prachtige overwinning!

Uitslagen finales:

Dames: Rose-Feijen/Audrey Reijnders – Floor Konings/Lisa Konings 6-4 6-3
Heren A: Roel Feijen/Timo Feijen – Maarten Bouwman/Robby Harts 6-4 2-6 6-3
Heren B: Berend-Jan Goldenbeld/Leon Engelen – Victor Overwater/Gert-Jan Pepels 6-1 6-4
Heren C: Rob Knapen/Peter Kuepers – Richard Verburg/Ger van Heugten 6-3 6-1
Mix A: Jules Looijmans/Wendy de Bakker – Roel Feijen/Renske Nijssen 7-5 2-6 7-5
Mix B: John v. Werde/Will Keursten – Henrie Reijnders/Audry Reijnders 6-2 6-2
Mix C: Rob Knapen/Maud Knapen – Marcel Duijts/Marion Duijts 7-6 1-6 6-4

Jubilarissen

Tijdens de feestelijke afsluiting van de clubkampioenschappen MIX en DUBBEL is de heer Jac Aerts in het zonnetje gezet. Hij is al 40 jaar lid van de tennisvereniging. Ook mevrouw Ell Ketelaars-Greymans is 40 jaar lid van de vereniging. Zij was zaterdag 16 september 2017 helaas verhinderd. Uiteraard ontvangt ook zij een mooi passend jubileumgeschenk. Het bestuur is er trots op dat zij allebei al 40 jaar trouw lid zijn en hopen dat ze nog vele jaren lid blijven van de tennisvereniging.

Vorig artikelAmericana Village in Nederweert
Volgend artikel18 september 1982: Altijd betrokken