Inbreker in Nederweert vangt zichzelf

NEDERWEERT – Via politie- Af en toe maken de verdachten van inbraken het wel heel erg makkelijk voor ons. Vannacht ontving het Operationeel Centrum een melding van een persoon welke in een pand in Nederweert had ingebroken.

Echter, op het moment dat hij zich in het pand bevond viel er een deur achter hem dicht en zag hij geen mogelijkheid meer om het pand te verlaten. Zijn enige optie was op dat moment nog om op het dak van het pand te gaan staan en zelf 112 te bellen.

Aan de telefoon probeerde hij er nog een mooi verhaal van te maken, maar zijn aanwezigheid in het pand om 04.45 uur in de ochtend en de alertheid van onze centralist, resulteerden erin dat hij al snel bekende dat hij niets in het pand te zoeken had en eigenlijk in had willen breken.

De politie-eenheid die ter plaatse kwam heeft de man weten te traceren en hem vanuit het pand naar de politieauto begeleid.

Uiteindelijk bleek dat de inbreker behoorlijk diep in het glaasje had gekeken en niet meer helemaal wist waar hij mee bezig was. Voorzien van een proces-verbaal is hij naar huis gestuurd.

Vorig artikelAmericana Village in Nederweert in de startblokken
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen aanrijding met 60-jarige vrouw