Americana Village in Nederweert in de startblokken

NEDERWEERT – De organisatie van ‘Americana Village’ is druk in de weer om alles klaar te hebben staan voor ‘the Big Show’ vandaag’. Voertuigen vinden dan hun plekje in het centrum van Nederweert. Nostalgische klassieke voertuigen van diverse merken zoals o.a. Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Dodge, Ford, GMC, Oldsmobile, Studebaker enz. kun je met eigen ogen aanschouwen. Gaat je fantasie nog een stukje verder, dan mag je de creativiteit beoordelen van de makers van Hotrods en RatRods.

Wie meer interesse heeft voor de twee- en driewielers mag gaan genieten van de Harley’s en Indians. Bikes van ongekende schoonheid met hun unieke geluid. In the USA is alles groot wordt er wel eens gezegd. Nou…, dan zorgen we er toch voor dat ‘Americana Village’ hier niet voor onder doet. Maak er een familiedag van, want we hebben nog veel meer voor u in petto. Mis het spektakel dus niet dat zich afspeelt in het centrum van Nederweert.

De eerste deelnemer komt aanrijden 

Koopzondag tijdens ‘Americana Village’
Tijdens ‘Americana Village’ kunt u heerlijk shoppen. In het gezellige centrum van Nederweert hebben een groot aantal winkels de deuren voor u opengezet.

American Market
Tijdens de koopzondag kun je ook heerlijk rondstruinen op de American & Vintage market. Geheel passend bij het thema worden er producten en goederen aangeboden die passen bij het thema Amerika of de sfeer van weleer benadrukken.

Terassen & Live muziek
Op de vele terrassen in Nederweert kunt u even even bijtanken en heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Even op je gemak de drukte aanschouwen of genieten van de live muziek die bij de terrassen voor u gespeeld wordt. Of u van Blues, Rock & Roll, Funk of country houdt, ongetwijfeld zal uw genre de revue passeren. From USA, Patch Biggles & the Block en Ducktail zullen vol overgave vele bekende covers ten gehore brengen.

Nederweert Race Experience
Tijdens Nederweert Race Experience kunnen jong en oud hun ogen en oren flink de kost geven. Diverse voertuigen uit de auto/ motorsport zullen hier tentoongesteld worden. Met veel liefde en geduld zullen de exposanten u graag van informatie voorzien en u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen uit de motor- en autosport en in het bijzonder de klassen waarvoor zij rijden. In 2016 zorgden de trillingen van enkele racemotoren ervoor dat bij de Rabobank het alarm afging. Zouden ze daarom zijn verhuisd?

GAMMA NK Zeepkistenrace
De GAMMA NK Zeepkistenrace zal voor de benodigde spanning en sensatie zorgen. Dit ambitieuze project voorziet u van nog meer spektakel dan voorheen. De gewijzigde locatie en parcours zal voor nog meer g- krachten zorgen en de snelheid blijft tot aan de finish gegarandeerd. Wist u dat ‘Americana Village’ on tour gaat met hun eigen zeepkist? Ja hoor, deze zomer zullen we een promotiebezoek brengen aan diverse zeepkistenraces. Zelfs de Red Bull zeepkistenrace in Valkenburg staat bij ons op het verlanglijstje. Ook dit jaar zal Johan Vlemmix weer van de partij zijn. Vlemmix kreeg bekendheid door zijn medewerking aan het televisieprogramma Te land, ter zee en in de lucht.

www.americanavillage.nl

Lees hier >> alles over de verkeersmaatregelen

Vorig artikel17 september 1970: Het Speelgoedhuis
Volgend artikelInbreker in Nederweert vangt zichzelf