Wie heeft deze gestolen Mercedes gezien?

NEDERWEERT – Via Facebook Johan Coolen – ”Altijd gezegd, mij gebeurt het niet, maar gisteren dan toch opgelicht. De koper heeft betaald met een betaal-app van abn-amro. Omdat ik met deze manier van betalen al meer ervaring heb, leek alles vertrouwd”.

”Deze keer niet, de app bleek vals. Na het overschrijven van de auto kwam ik er pas achter, maar ja, dan is de auto al weg. En officieel niet gestolen want hij is netjes overgeschreven. Ik heb de politie toch zover gekregen dat deze auto nu gesignaleerd staat als gestolen, zodat deze niet meer binnen Nederland over te schrijven is en er op politiecamera’s wordt uitgepikt. Wanneer iemand deze auto ziet graag even een privé-bericht! Waarschijnlijk rijdt deze ergens in de regio Den Haag. Identiteit van koper is bekend, maar deze deel ik nog even niet. Hem wacht eerst nog een andere verrassing.

Tips via de politie 0900-8844

Vorig artikelGewonde bij brand aan de Laurenburg
Volgend artikelVerkeersmaatregelen Americana Village