Het Bassin bruist met Weert kermis met Hazes

WEERT – Tijdens Weert Kermis van 22 tot en met 27 september bruist het op het Bassin in Weert. Onder het motto Bruisend Bassin ”Bij Denver& Barco gebeurt het” zorgt René Jeurgens eigenaar van de restaurants Denver en Barco dat het Bassin (weer) leeft.

Voor de deur bij de restaurants Denver en Barco op het Bassin komt een grote tent-overkapping met bars, tafels & banken en een podium. Dagelijks draaien er DJ’s en zal er volop gezelligheid zijn.

1e editie van “Heel de Kermis Zingt Hazes”
Uniek voor Weert is de 1e editie van “Heel de Kermis Zingt Hazes” op de kermismaandag, 18 september. Je kunt vanaf 20.00 uur uit je dak gaan, feesten en meezingen met alle bekende Hazes hits en andere bekende nummers uit de Jordaan. Twee professionele zangers zullen zorgen dat het een groot feest wordt daarnaast wordt iedereen uitgedaagd om mee te doen. Fanatiekelingen die het aandurven om het podium op te kruipen en een nummer mee te zingen kunnen zich nog aanmelden. Ben jij of ken jij iemand die nummers zoals ‘Bloed, zweet & tranen’, ‘Zij gelooft in mij’ of ‘De Vlieger’ uit volle borst mee durft te zingen? Meld je dan nu aan via [email protected] of kijk op facebook.com/denverweert

Vorig artikelStichting Popmuziek Limburg organiseert coachingsdagen voor alle deelnemers Nu of Nooit
Volgend artikelOpnieuw vaatkeurmerk voor SJG Weert