12e editie cursus politie voor burgers van start

REGIO- Op donderdag 5 april 2018 start de 12e editie van de cursus politie voor burgers. Tijdens deze cursus krijgen cursisten, inwoners en netwerkpartners uit ons werkgebied, de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van de politie. Verschillende aspecten van het politiewerk komen aan bod.

De inhoud van de cursus laat zien waar de politie Echt voor staat en wat de mogelijkheden van de politie zijn om een bijdrage te leveren aan de vermindering van criminaliteit en aan de leefbaarheid in de omgeving.

Onder leiding van Esther van Zoelen wordt op 5 april 2018 de aftrap gegeven voor de cursus van 2018. Na een voorstelronde volgt een presentatie van teamchef Laurens Princen over de Nationale politie.

Inwoners van de gemeenten Echt/Susteren, Roerdalen en Maasgouw die willen deelnemen aan deze cursus kunnen zich aanmelden via: [email protected]noord.politie.nl

In de mail dient U Uw volledige naam, volledige adresgegevens, Burgerservicenummer, beroep en telefoonnummer(s) in te vullen evenals een motivatie waarom U aan de cursus wil deelnemen.

De cursus duurt 10 weken en vindt altijd plaats op donderdagavond tussen 19.00 – 22.00 uur. Elke week komt een ander onderwerp aan bod. Aanmelden kan tot woensdag 27 september 2017.

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, vindt er een selectie plaats.
Cursisten die worden geselecteerd krijgen na 6 oktober 2017 persoonlijk bericht.

Vorig artikelSlijptollen gestolen
Volgend artikelJumping Giants vieren vandaag 35 jaar bestaan