Onverwacht groot succes! voor Weerter Avond4daagse

een van de controleposten

WEERT – Nog geen drie weken geleden zat de organisatie met de handen in het haar omdat het aantal aanmeldingen voor de Weerter Avond4daagse nog maar rond de 160 lag. Veel te weinig voor het organiseren van het sportieve en bovenal gezellige evenement. Niemand had toen gedacht dat deze editie uiteindelijk zou uitgroeien tot de meest succesvolle van de afgelopen 4 jaar.

Het aantal aangemelde deelnemers is uitgekomen op 423 in totaal, bij de start hebben zich namelijk nog zo’n 40 deelnemers aangemeld die zich nog niet hadden ingeschreven. In de vorige 3 edities was het hoogste aantal deelnemers 340 in totaal. De deelnemers liepen verspreid over de 3 routes van respectievelijk 3 km, 5 km en 10 km.Ook de weergoden waren de deelnemers gunstig gezind, alle deelnemers hebben droog de finish kunnen bereiken. De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste dag en hoopt de komende 3 dagen alle deelnemers ook weer aan de start, bij de controleposten en aan de finish te mogen verwelkomen.Voor meer informatie over de avondvierdaagse kunt u kijken op www.samendoenweert.nl of een e-mail sturen aan [email protected].

Vorig artikelAZC Weert heeft nog maar 400 bewoners
Volgend artikelGoed gevuld programma Paardensportvereniging Nederweert