woensdag 29 maart 2023
Home Sport Formule 1 Jules de Bock (16) uit Heythuysen Nederlands kampioen karten

Jules de Bock (16) uit Heythuysen Nederlands kampioen karten

Foto facebook.com/circuitparkberghem | kartphoto.com
WK
Met zijn overwinning wist de 16-jarige uit Heythuysen niet alleen het Nederlands Kampioenschap binnen te halen, maar heeft hij ook nog eens een ticket naar het Wereldkampioenschap weten te bemachtigen. In Portugal wordt op 4 november in één race beslist wie zich de beste karter van de wereld mag noemen in de categorie Max Senioren. Karters Jules de Bock (16) uit Heythuysen en Dani van Ruiten (11) uit Tegelen gaan beiden naar de internationale Grand Final in Portugal Jules de Bock moet in Nederland nog één keer aan de start verschijnen om de bokaal in ontvangst te nemen. Op zondag 1 oktober wordt de laatste race in het Nederlands Kampioenschap gereden.
Vorig artikelGratis mantelzorgconcert in Franciscus Huis Weert
Volgend artikelAZC Weert heeft nog maar 400 bewoners