Gratis mantelzorgconcert in Franciscus Huis Weert

Mantelzorgconcert in het Franciscus Huis Weert

WEERT – Als je voor iemand in je omgeving zorgt zie je het vaak als een vanzelfsprekendheid om hem/haar te helpen. Toch is mantelzorg van onschatbare waarde en is het belangrijk om hier zo nu en dan extra waardering voor te tonen.

Daarom organiseren Harmonie St Joseph Weert-Zuid en Punt Welzijn dit jaar voor het zesde jaar op rij het mantelzorgconcert. Doelstelling van dit concert is om de Weerter mantelzorgers een heerlijke, ontspannen middag te bezorgen. Er wordt al maanden hard gewerkt aan het programma en het belooft weer een schitterende middag te worden met vele Weerter artiesten. Op het hoogtepunt staan er maar liefst 150 muzikanten op het podium! Het Mantelzorgconcert 2017 vindt plaats op zondag 29 oktober van 14:00 uur tot 17:00 uur in het Franciscus Huis Weert, gelegen aan de Biest 43a. De zaal is open vanaf 13:00 uur.

Dag van de Mantelzorg
Naast het Mantelzorgconcert zijn er op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, acties waarmee je je waardering uit kunt spreken naar iemand die voor een ander zorgt. Zo is het mogelijk om een mantelzorger aan te melden voor een bloemetje. Natuurlijk mogen mantelzorgers zichzelf hier ook voor aanmelden.
Er zijn ook veel jongeren die te maken krijgen met zorg. Ook aan hen is gedacht. Ken jij een jonge mantelzorger? Verras hem of haar dan met een goodiebag vol leuke spullen, lekkernijen en kortingsbonnen. Voor elke leeftijd zit er wel iets leuks in! Het bloemetje en de goodiebag worden op vrijdag 10 november door vrijwilligers thuis bezorgd.
Aanmelden voor het Mantelzorgconcert of voor een andere mantelzorgwaardering kan oor te bellen naar 0495-697900 of door te e-mailen naar [email protected]

Vorig artikelBuurtrestaurant Buurteluur in Hamont brengt 65+ bijelkaar
Volgend artikelJules de Bock (16) uit Heythuysen Nederlands kampioen karten