Deel van de A2 afgesloten weekend 15 september

A2 tijdelijk afgesloten

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 15 september 21.00 uur tot maandag 18 september 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A2. Hierdoor is de A2 vanaf oprit (39) Nederweert tot knooppunt Leenderheide in de richting van Eindhoven afgesloten voor het verkeer.

Tegelijkertijd zijn alle tussenliggende op- en afritten afgesloten alsmede de verzorgingsplaats Groote Bleek en het tankstation dat is gevestigd aan de verzorgingsplaats. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Kijk voor meer informatie op: www.rijkswaterstaat.nl

 

Vorig artikelOnthulling herdenkingsmonument Britse bevrijders in Baexem
Volgend artikelWegafsluiting Bospad Cranendonckse bossen