Voorronde NK Biertappen 2018 in Café Zaal de Schuur

ROERDALEN – Ben jij werkzaam in de Horeca van Midden Limburg en kan jij het perfecte biertje tappen? Meld je dan nu aan!!
Vakmensen uit de horeca van Midden-Limburg gaan Woensdagmiddag 25 Oktober de strijd met elkaar aan om een plek te bemachtigen in de landelijke finale van het NK Biertappen. Bij Café Zaal de Schuur zijn bijna alle voorbereidingen getroffen om de horeca kampioenen uit onze regio te laten schitteren. De jury beoordeelt het getapte bier op onder andere de schuimkraag, de presentatie en nog 34 andere punten. In totaal worden op circa 50 locaties in heel Nederland regionale wedstrijden georganiseerd. Ruim 1.000 biertappers gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk in de landelijke finale te komen in 2018. Het kampioenschap is een initiatief van Stichting Tapwedstrijden.nl en vindt plaats om de tapkwaliteit in de Nederlandse horeca verder te verbeteren.

Het Nederlands Kampioenschap Biertappen wordt door de Stichting Tapwedstrijden.nl georganiseerd om horecaprofessionals enthousiast en bekend te maken met het juist tappen en schenken van bier. Sinds de oprichting van de Stichting Tapwedstrijden.nl in 2010 hebben circa 240 tapwedstrijden plaatsgevonden en zijn er 4 Nederlands Kampioenen gekroond. Informatie over de tapwedstrijden, de wedstrijdregels, -protocol en de onderdelen waarop de jury de finalisten beoordeeld, is te vinden op de site www.tapwedstrijden.nl

Inschrijven voor de Biertapwedstrijden van Woensdag 25 Oktober kun je op de wedstrijddag zelf vanaf 11:00 tot 13.00 uur. Graag zien wij jullie op Woensdag 25 Oktober om 11:00 uur bij Café Zaal de Schuur op de Hoofdstraat 2 te Herten.

Voor meer informatie kun je gerust bellen met 0475-332208

Vorig artikelHerdenking bevrijding Weert op vrijdag 22 september a.s.
Volgend artikelCriminele bende aangehouden