Uitslag sectie overleden man Kelpen-Oler bekend

KELPEN-OLER – De sectie op het lichaam van een 39-jarige Poolse man die vrijdag in het ziekenhuis kwam te overlijden is afgerond. Het slachtoffer bleek meerdere onverklaarbare verwondingen aan zijn lichaam te hebben.

Over de aard van de verwondingen en de exacte doodsoorzaak doet de politie op dit moment uit onderzoeksbelang geen nadere mededelingen. De familie is ingelicht over de uitkomst van de sectie. Het is voor het onderzoeksteam op dit moment nog niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf, omdat ook nog steeds andere scenario’s mogelijk zijn.

Melding
Vrijdagochtend 8 september rond 05.45 uur kreeg de politie melding van een persoon die gewond werd aangetroffen bij zijn auto aan de Ensebroekerweg. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is het slachtoffer in de loop van de vrijdag komen te overlijden. Omdat de omstandigheden waaronder de man het letsel heeft opgelopen niet helder waren en de doodsoorzaak niet direct kon worden vastgesteld, is er een grootschalig politieonderzoek ingesteld.

Tips? Deel ze!
Mocht u nog informatie voor het rechercheteam hebben dan is dit welkom via 0900 – 88 44. Daarnaast is het ook mogelijk om dit geheel anoniem te delen via Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Daarnaast is het mogelijk om het onderstaande digitale tipformulier in te vullen.

Vorig artikelMerefeldia wringt zich voorbij Eindse boys
Volgend artikelOpening bijenweide in Hunsel