Aanpassing route Fakkelestafette Weert en omstreken 2017

REGIO – 65 keer Fakkelestafette, 65 jaar op rij herdenken dat we in vrijheid mogen leven. Jarenlang hebben we veel animo gezien bij de vele deelnemers en medewerkers aan de Fakkelestafette. Helaas moeten wij als organisatie nu constateren dat het steeds lastiger wordt om mensen enthousiast te krijgen en te houden. Een steeds meer veranderende maatschappij draagt ook bij het afnemen van dit animo.

Wij hebben dit jaar moeten ervaren dat het organiseren van een dergelijk evenement een steeds zwaardere klus wordt, ondanks de tomeloze inzet en loyaliteit van de vele mensen die de Fakkelestafette een warm hart toedragen. Ons streven is dat onze herdenkingen een waardig karakter behouden. Wij kunnen dat dit jaar helaas niet garanderen vanwege tekorten aan menskracht op diverse plekken. Wij hebben als bestuur, na overleg en in samenspraak met de werkgroepen, dan ook een drastisch besluit genomen ten aanzien van deze 65e Fakkelestafette.

Wij hebben helaas moeten besluiten om route Weert – Leudal – Weert (route 3) dit jaar te laten vervallen en alle energie te steken in het zo succesvol mogelijk organiseren van de routes Weert – Nederweert – Leudal (route 1) en Weert – Nederweert – Cranendonck (route 2). Hiermee hopen wij ook deze 65e editie van de Fakkelestafette op aangepaste wijze weer tot een succes te maken.

We hopen hiermee dan ook de waardigheid van de herdenkingen te behouden.
Heeft u vragen over deze wijziging in de organisatie? Dan kunt u mailen naar

[email protected]

Meer algemene informatie over de Fakkelestafette vindt u op onze website
www.fakkelestafette-weert.nl 

Vorig artikelOvervaller gezocht in Weert
Volgend artikelSchoorsteenbrand Maaseikerweg