Theo Coumans unaniem voorgedragen als lijsttrekker VVD

NEDERWEERT/OSPEL – Op 21 maart 2018 kiezen de inwoners van Nederweert een nieuwe gemeenteraad. Ook de VVD wil zich in de volgende raadsperiode weer inzetten voor een gemeente met goede voorzieningen, een gunstig ondernemersklimaat en solide financieel beleid.

Bij een goede verkiezingscampagne past een goede kieslijst van kandidaat-raadsleden. Èn een goede lijsttrekker als boegbeeld van de campagne. Afgelopen donderdag zijn de leden van de VVD Nederweert bijeengekomen om gezamenlijk een lijsttrekker aan te wijzen. Daarbij is met unanieme steun Theo Coumans voorgedragen als de beoogde lijsttrekker voor de VVD bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Theo Coumans is 50 jaar en woont in Ospel. Hij is getrouwd met Annemiek en heeft twee dochters en een zoon. Op dit moment is Theo wethouder in de gemeente Nederweert en heeft hij hier de portefeuilles economie, ruimtelijke ontwikkeling (binnen de kom), toerisme, verkeer, openbare ruimte en financiën. Daarnaast heeft hij samen met Annemiek een agrarisch bedrijf. Voorheen was Theo zeer druk met de agrarische belangenbehartiging, waar hij vele jaren op vele niveaus actief in is geweest.

Theo kijkt uit naar een verkiezingscampagne waarbij een koers wordt uitgezet naar een toekomstbestendig Nederweert. Een Nederweert waar het prettig wonen, werken en recreëren blijft. ”Ik merk als wethouder dat wij een unieke, zelfstandige gemeente zijn, waar mensen echt het verschil maken. Daar wil ik mij voor blijven inzetten!”

Foto via ©Gemeente Nederweert

Vorig artikelWateroverlast aan de Kapelaniestraat
Volgend artikelTovertoernooiweekend bij Scouting Keent-Moesel