Verdachte situatie aan de Plattepeeldijk


OSPEL/OSPELDIJK – Net binnen op de redactie. Rond middernacht werd er een verdachte Jeep gesignaleerd vooraan op de Plattepeeldijk bij het bedrijf bij de splitsing van de Meijelsedijk en de Plattepeeldijk. De auto reed stapvoets en scheen met zaklampen over het terrein. 

De politie waarschuwde al eerder: De laatste weken zijn er in het buitengebied van de gemeente Nederweert meerdere inbraken geweest in schuren en loodsen. Zorg dat de schuren/garages/loodsen afgesloten zijn en zorg voor voldoende verlichting.

Wanneer je verdachte personen of voertuigen ziet neem dan contact op met de Politie via 0900-8844 of bij heterdaad 112. De politie houdt de komende week extra toezich in de buitengebieden.

Lees hier over de inbraken aan de Lochtstraat

Lees hier over de inbraken aan de Meijelsedijk

Lees hier over de inbraken aan de Beelenstraat

Ospel Actueel

Vorig artikel8 september 1976: Sjeng Schalken geboren
Volgend artikelJong Nederland Ospel doet mee aan grote clubactie