Testpanel kiest beste bier bij Café-Zaal De Schans

BUDSCHOP – Zondag 24 september om 15.00 uur is het feest voor bierliefhebbers. Een testpanel zal uit 8 verschillende bieren het beste bier kiezen bij Café-Zaal De Schans. De speciaal bieren worden aangeboden in een proefglas van 15 cl. Als extra opdracht raad het mysterie bier en maak daardoor kans op een mooi bierpakket.

Verder wordt er op tijd voor een klein hapje tussendoor gezorgd. Maximaal 40 deelnemers en opgave aan de bar. Na afloop om 18.00 uur keuze uit een puntzak friet met een snack of een speciaal biertje van de normale bierkaart. De kosten zijn 20 euro per persoon.

www.cafezaaldeschans.nl

Vorig artikelActiecomité ‘Saame sterk vör oos Kerk’ reikt levensmiddelenpakket uit
Volgend artikel9 september 1923: Ereboog voor Koningin Wilhelmina