Tijdelijke verkeersmaatregel i.v.m kermis Heythuysen 

HEYTHUYSEN – Van 9 september tot en met 13 september 2017 vindt in Heythuysen de kermis plaats. In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf woensdag 6 september 2017 08:00 uur tot en met donderdag 14 september 2017 12.00 uur.

De volgende wegen/pleinen in Heythuysen zullen tijdelijke worden afgesloten, namelijk:

de Dorpstraat, vanaf de St. Antoniusstraat/Biesstraat tot aan de Magdalenastraat;
de parkeerplaats voor de Jumbo gelegen aan de Dorpstraat; het plein voor het pand Dorpstraat 1-3.

Vanwege de verplaatsing van de weekmarkt naar de Dorpstraat zal de Dorpstraat, vanaf de Stationsstraat tot aan de Schoolstraat, op vrijdag 8 september 2017 vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voetgangers.

Vorig artikelSloop loodsen aardappelbedrijf Star Potato
Volgend artikelMannenduikdag 2017 in Thorn