Mannenduikdag 2017 in Thorn

NEDERWEERT – Nadat er verschillende jaren een speciale vrouwenduikdag was georganiseerd vonden een aantal ” oudere” heren het belangrijk dat er ook eens een speciale mannen duikdag kwam. Wat startte met een idee aan de bar werd op 2 september 2017 werkelijkheid.

Rond 14 uur verzamelden zich 20 echte kerels van ons duikteam voor een duikbriefing in Thorn. Er was al voor een natje en droogje gezorgd en zelfs een tent was opgezet. De duik van die middag was een leuke speurtocht op het wrak van Thorn met als doel een telefoonnummer te vergaren, dat z.s.m. gebeld moest worden. Na de duik was er nog een behendigheidsspelletje waarbij een slang listig door de kleding heengevoerd moest worden. Een hilarisch tafereel.

De snelste slangenbezweerders en speurneuzen ontvingen een prachtige prijs, waarna iedereen iets mocht uitzoeken van het rijkelijk gevulde sponsoraanbod, waaronder natuurlijk cadeautjes van K-Dive en Florence. Daarna was het tijd voor de BBQ en het biertje. Dikke stukken vlees en vooral VEEL vlees werden vakkundig gebakken door de twee prachtige assistentes van die dag, Lilian en Mariet.

Met goed gevulde buikjes kon worden overgegaan tot het laatste hoofdstuk van die dag: de bierproeverij. Vakkundige uitleg over diverse biertjes en waarom je het niet moet uitspugen. Een zeer geslaagde en vooral gezellige dag, waarbij we Jan en Henny als kartrekkers willen bedanken voor dit evenement (en natuurlijk Tim en Henri). Hopelijk mogen we dit als traditie bijschrijven in de prachtige historie van ons duikteam. Perfect georganiseerd!!

Via Duikteam Nederweert

Vorig artikelTijdelijke verkeersmaatregel i.v.m kermis Heythuysen 
Volgend artikelAuto over de kop op de N292